Tooted märksõnaga lambapiima ricotta (9)

KARM JÄÄTMESE JUUST LAMBA PIIMAST MUSTADE OLIVEDEGA - Pastöriseeritud kõva lambapiimajuust, mis on küpsetatud mustade oliivide kreemiga

KARM JÄÄTMESE JUUST LAMBA PIIMAST MUSTADE OLIVEDEGA - Pastöriseeritud kõva lambapiimajuust, mis on küpsetatud mustade oliivide kreemiga

Maitse: Intensiivne Aroom: Iseloomulik lambajuustule mustade oliivide aroomiga Värv: Hele kollane tumedate veenidega mustade oliivide kreemist Konsistents: Kõva
LEVITATAV KREEMJUUST - 2 või 5 kilo kuubik

LEVITATAV KREEMJUUST - 2 või 5 kilo kuubik

Pastöriseeritud värske juust kreemja ja ühtlase tekstuuriga, ideaalne määrimiseks. See on juust, millel on lai valik rakendusi nii külmalt kui kuumalt.
Kitses juust rosmariinikoorega

Kitses juust rosmariinikoorega

Surutud pasta juust, mis on valmistatud pastöriseeritud kitsepiimast ja rosmariini koorest, minimaalne vananemisperiood 30 päeva.
Pehme juust bifidusega - Pehme lambajuust

Pehme juust bifidusega - Pehme lambajuust

Pehme lambajuust. Ideaalne söömiseks niisama või sulatamiseks.
Iberia juust portsjonites

Iberia juust portsjonites

Iberico juust on pressitud juust, mis on valmistatud kolme piima segust (lehm, lammas ja kits). See on kõige populaarsem juust Hispaanias ning vastavalt 28. veebruari 2011. aasta kuninglikule dekreetile 262/2011, mille lisas 4 on kehtestatud kvaliteedinormid juustude ja sulajuustude jaoks. Iga juust, mida turustatakse nimetuse "Iberico" all, peab olema valmistatud värskest piimast järgmistes proportsioonides: maksimaalselt 50% lehmapiima, minimaalne 15% kitsepiima ja minimaalne 15% lambapiima. Seda valmistatakse kogu aasta vältel. Erinevust poolküpse ja küpsetatud juustu vahel määrab küpsemise periood. Esimesel on küpsemise periood üks kuni kolm kuud, pressitud pasta, tihe mass, kuid mitte suletud, väikeste õõnsustega kogu lõikes ja heledat kollast värvi elevandiluust taustal, mis tuleneb kolme piima segust. Küpsetatud juust on küpsenud kolm kuni kuus kuud.
Kvartsitkreem

Kvartsitkreem

Kvartsit kreem Erilised tükid: 40x20 cm
Lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga - Pastöriseeritud lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga

Lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga - Pastöriseeritud lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga

Pastöriseeritud lambapiim, musta trühvli pate (šampinjonid (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ja seotud rühm), päevalilleõli, must trühvel (Tuber Aestivum Vitt), sool, pipar, suhkur, puljongigranuleid (meresool, pärmiekstrakt, pruuni suhkur, maitseekstrakt, karamelliseeritud suhkur, maltodekstriini, palmiõli, kurkum), dekstroos, kartulitärklis, pärmiekstrakt, maitseained (sibul, muskaatpähkel, küüslauk ja kurkuma, tomatipulber), must trühvel, maitse tugevdaja, happesuse regulaator (sidrunhape), antioksüdant (askorbiinhape), sool, kaltsiumkloriid, renni, piimhappe ferment, säilitusaine: lüsosüüm (munadest saadud), natamütsiin koores. Maitse: Intensiivne Aroom: Iseloomulik lambajuustule koos trühvli aroomiga. Värv: Hele kollane mustade trühvli pasta veenidega. Konsistents: Kõva Eemaldage juustu koor enne tarbimist.
Rocinante Kitsejuustud

Rocinante Kitsejuustud

Surutud pasta juust, mis on valmistatud pastöriseeritud kitsepiimast. Pehme Kitsejuust Rocinante - Küpsenud 7 päeva. Poolküpsetatud Kitsejuust Rocinante - Küpsenud 1 kuu.
Manchego Juust DOP Portsjonides

Manchego Juust DOP Portsjonides

Manchego juust erineb teistest Hispaanias valmistatud juustudest oma välimuse poolest, kuna sellel on kaseiinist plaat, kus on kirjas sõna Manchego ja seerianumber, mis võimaldab meil toote jälgitavust, autentides toote Manchego päritolunime reguleeriva nõukogu poolt. Juustu sisemus on elevandiluu värvi, silmadega, mis on ühtlaselt jaotatud. Kreemjas tekstuur, suus sulav, selge, pehme, sügava maitsega, mis on iseloomulik lambapiimale. Kõik meie juustud on valmistatud ilma toidulisanditeta ja on lisoosi, natamütsiini ja sorbaatide vabad. Ilma gluteenita.